Itthol készíthető frizura?
A frizurák pontos leírását megtalálod a nyelvtankönyvben. Még jó hogy nem gondoltál rá, mert a címe megtévesztő tud lenni.
2011. ápr. 14. 13:32
Elsőnek nem értem a válaszát :) Mindegy, a youtube-on van egy csomó, goggle-be írd be hogy frizurák készítése.
2011. ápr. 14. 13:40
3/14 A kérdező kommentje:
elsőnek:lehet hogy te félre értetted.abban az esetben nem nekem kéne a nyelvtant tanulmányozni hanem neked.vagy ha nem tudod a jelentését akkor a gépezés helyett sétálj el egy könyvtárba és lapozgasd a könyveket.hidd el a hülye beszolásaidér ott senkit nem fogsz zavarni. Amugy köszi a válaszokat.
Tudod, elég gyakran tanulmányozom a nyelvtankönyvet. Én legalább tudok helyesen írni. ;)
2011. ápr. 14. 14:19
5/14 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem hallgatunk arra a bizonyos piros vonalra? :) nem hiába húzza alá a helyesírási hibától hemzsegő szavakat :) hm? xD
2011. ápr. 14. 14:32
6/14 A kérdező kommentje:
ha ennyire okosak vagytok miért nem mentek tanárnak!!!!!!!!!!! nem ez volt a kérdés.birom az ilyen tanult embereket akik azt szólják meg hogy ki hogy ír. de ugy látszik te meg olvasni nem tudsz.
Nem értem a nyelvtankönyesdit, mindegy, beszélgethetünk az ózonlyukról is, kb. annyira lenne hasznos és értelmes ennél a kérdésnél, mint az első által felvetett "téma".
Ha esetleg az itthol/ithol szót kritizálná a kedves tanárnő/tanár úr, közlöm, hogy bizonyos vidéki településeken ezek az itthon szavak megfelelői adott településen. Mondjuk ha nem tudtad, neked ajánlom szíívből és melegen a néprajz tankönyvet.
2.
2011. ápr. 14. 14:45
Éppenséggel nem az 'itthol' szóval volt bajom, de teljesen mindegy is. (:
2011. ápr. 14. 14:50
De a többi akár gépelési hiba is lehetett, miért kell ennyire kicsinyesnek lenni, könyörgöm! Kérdez valaki valamit, erre vannak akik képesek csak azért megnyitni a kérdést és beírni, mert kimaradt egy betű vagy egy szóköz és ezt nem tudják szó nélkül hagyni. Hihetetlen :)
2011. ápr. 14. 15:22
Szia!
Látom senki nem válaszol érdemeben, de majd én:
Itt van sok-sok videó, sokféle frizuráról: http://www.youtube.com/user/Foxylocksextensions
Ha nem tudsz angolul az sem baj, mert folyamatosan mutatja, hogy mit kell csinálni a frizura elkészítése közben.
Esetleg ha beírod a youtube keresőjébe, hogy hair tutorial, akkor kiad egy csomó találatot. Remélem tudtam segíteni.
2011. ápr. 14. 18:40
Kapcsolódó kérdések: