HELP! Bekentem magam önbarnítóval és nagyon foltos lettem:S 1) hogyan tudom leszedni minél hamarabb? 2) hogyan tudom egyenletesen felvinni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 09:53
1/5 anonim válasza:
Leszedni nem tudod,esetleg próbálkozz valami arctonikkal,arclemosóval...talán segít...remélem,hogy levontad a tanulságot...inkább napozz...
2/5 anonim válasza:
Egy alapos test és arcradírozás egy kicsit segíthet... Máskor eleve ezzel kezdj, mert a száraz, hámló bőrfelületeken jobban megül, beleül a krém.
3/5 anonim válasza:
Óóó én is hányszor jártam így:D:S Sajnos nem nagyon lehet leszedni..És egyenletesen fölkenni hát nekem nagyon ritkán sikerült..Inkább szoli;)
4/5 anonim válasza:
Gratulálok. :) Mindenki azt szajkózza, hogy foltosak leszünk tőle, meg stb..., te meg bekened vele magad. Ha már megtörtént a baj, akkor dörzsölő fürdőszivaccsal dörzsölgesd magad. Nem azonnal fog lejönni, de minden fürdés után halványabb, és halványabb lesz. Ugye nem az arcodra kented?
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsere csak kis feluletre kentem,pont azert,mert mindenhol ezt szajkozzak,gondoltam kiprobalom. :) Szepen lejott ket nap alatt! Ah a szolit nem akarom. Kosz,de nem kerek a borrakbol.
2011. máj. 15. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!