Vállig érő göndör hajamból milyen báli frizurát csináltathatnék? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval a hajam vállig érő, göndör, szintén göndör oldafrufruval. Báli frizurát szeretnék fodrásszal csináltatni, de úgy, h lehetőleg kiengedve maradjon a hajam nagy része.. tehát semmi képpen sem szeretnék kontyot... tudnátok ilyen frizurákról képeket linkelni?2011. ápr. 12. 17:01
1/2 Horkýže Slíže válasza:
Gondor hajbol a legkonyebb szep frizurat csinalni.Nekem amikor meg megvolt a hosszu hajam es eskuvore mentem nagyon konnyen megcsinaltak,iagz akkor mejdnem derekid ero hajam volt.eleg sokat szabadon hagytak es hatul olyan konty felet csinalt de olyasmit hogy igy szepen logtak belle a hajak.vagyis nem ilyen szoros konyt hanem szepen tuzott fol belole es elol is maradtak ki.nekem csak megmosta es hagyni kellet megszaradni mert eredetileg csigas gondor hajam van.
2/2 Horkýže Slíže válasza:
sajnos kepet nemtudok rola,utalok fenykepezkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!