Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vállig érő göndör hajamból...

Vállig érő göndör hajamból milyen báli frizurát csináltathatnék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval a hajam vállig érő, göndör, szintén göndör oldafrufruval. Báli frizurát szeretnék fodrásszal csináltatni, de úgy, h lehetőleg kiengedve maradjon a hajam nagy része.. tehát semmi képpen sem szeretnék kontyot... tudnátok ilyen frizurákról képeket linkelni?
2011. ápr. 12. 17:01
 1/2 Horkýže Slíže ***** válasza:
Gondor hajbol a legkonyebb szep frizurat csinalni.Nekem amikor meg megvolt a hosszu hajam es eskuvore mentem nagyon konnyen megcsinaltak,iagz akkor mejdnem derekid ero hajam volt.eleg sokat szabadon hagytak es hatul olyan konty felet csinalt de olyasmit hogy igy szepen logtak belle a hajak.vagyis nem ilyen szoros konyt hanem szepen tuzott fol belole es elol is maradtak ki.nekem csak megmosta es hagyni kellet megszaradni mert eredetileg csigas gondor hajam van.
2011. ápr. 12. 20:50
 2/2 Horkýže Slíže ***** válasza:
sajnos kepet nemtudok rola,utalok fenykepezkedni...
2011. ápr. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!