Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak nálam van ez így mióta...

Csak nálam van ez így mióta hővédőt használok?

Figyelt kérdés
Évek óta vasalom a hajam, régen 200 fokon, semmit az ég világon nem használtam hozzá, hogy védjem a hajszálakat. Aztán mikor hallottam, hogy a hővédő nagyon fontos, be is szereztem( syoss-t, toni&guy-t), de mióta ezeket használom, és csak 150 fokon vasalom a hajam, ráadásul, csak a hajam utolsó 3 centijét, azóta iszonyatosan töredezett! Csak én vagyok ezzel így?
2011. ápr. 11. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt, 200 fokon vasaltam évekig, aztán elkezdtem szilikonos hajvégápolót használni. Nos, pár hónap alatt teljesen eltöredezett a vége. Levágattam, és most ugyanúgy vasalom mint régen, 200 fokon.

Szerintem nagyon fontos egyébként, hogy jó minőségű legyen a vasaló, én is inkább egy kicsit többet áldoztam erre, így nincs gondom rá.

2011. ápr. 11. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Fodrászom most mondta el nekem is miért van ez igy. Lehet hallottátok, hogy pár terméket már igy reklámoznak, hogy szilikon mentes. Ez azért van mert a szilikon nagyon is káros főleg hogyha magas hővel érintkezik és ezt senkinek sem mondták el!!! :(

Sok samponba, balzsamba és kiöblitést nem igénylő cuccokba van ami rátapad a hajra. Igaz szép fényes selymes lesz tőle, de a hajszáritő és a hajvasaló hőmérsékletén a szilikon megolvad és beleivódik a hajba, amit már sosem lehet eltávolítani csak vágással. Azért is szokott lenni, hogy nagyon töredezett és a festék sem fogja stb...

Ha tudjátok terjesszétek, mert nevetséges, hogy szinte minden termékbe van szilikon és a mi hajunk megy tönkre tőle!

2011. ápr. 11. 13:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, elhiszem, a szilikonos hajvégápolóról én is azt hallottam, hogy csak látszatra javít a hajon, de hosszabb idő után inkább ártalmas. De a hővédővel mi a helyzet? Hogy lehet, hogy azóta töredezettebb a hajam? Ilyet ti nem tapasztaltatok?
2011. ápr. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!