Csak nálam van ez így mióta hővédőt használok?
Nálam is így volt, 200 fokon vasaltam évekig, aztán elkezdtem szilikonos hajvégápolót használni. Nos, pár hónap alatt teljesen eltöredezett a vége. Levágattam, és most ugyanúgy vasalom mint régen, 200 fokon.
Szerintem nagyon fontos egyébként, hogy jó minőségű legyen a vasaló, én is inkább egy kicsit többet áldoztam erre, így nincs gondom rá.
Fodrászom most mondta el nekem is miért van ez igy. Lehet hallottátok, hogy pár terméket már igy reklámoznak, hogy szilikon mentes. Ez azért van mert a szilikon nagyon is káros főleg hogyha magas hővel érintkezik és ezt senkinek sem mondták el!!! :(
Sok samponba, balzsamba és kiöblitést nem igénylő cuccokba van ami rátapad a hajra. Igaz szép fényes selymes lesz tőle, de a hajszáritő és a hajvasaló hőmérsékletén a szilikon megolvad és beleivódik a hajba, amit már sosem lehet eltávolítani csak vágással. Azért is szokott lenni, hogy nagyon töredezett és a festék sem fogja stb...
Ha tudjátok terjesszétek, mert nevetséges, hogy szinte minden termékbe van szilikon és a mi hajunk megy tönkre tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!