Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem értem ezt a haj dolgot,...

Nem értem ezt a haj dolgot, szakértő hölgyek____kérem__segít_setek Xxxxxx?

Figyelt kérdés

csak mert kérdőjel kell azért az xxx? .

a kérdésem az lenne, hogy mit csináljak a hajammal mosás balzsamozás után, hogy ne ezer felé álljon? Múltkor javasoltak olyan gliskure terméket, amiből rögtön 3 fajtát is vettem, mindegyikkel ugyanaz az eredmény: úgy néz ki mintha bezseléztem volna... Olyan dolgot keresek, amitől (elnézést a hülye megfogalmazásért) egészségesen engedelmeskedik a haj a gravitációnak. Eddig sosem volt hosszú halyam ezért nagyon tudatlan vagyok a témában. Ha valaki megmondaná ezt a szert amit rá kell kenni, nagyon hálás lennék.

2011. ápr. 10. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

olyan terméket vegyél, amire az van írva, h anti frizz.

szinte mindegyik márkának van már és jók.

viszont, ha megengedsz valamit... haJ, nem pedig haLY. :)

2011. ápr. 10. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy jó hővédő és kicsit vasalj rajta.

Am pakolásból a tejproteineset ajánlom! Fodrászkellékesnél 900 ft körül van és 1000ml-s.

2011. ápr. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!