Így JÓL csinálom vagy változtatni kéne rajta?
Reggel és este lemosom az arcomat egy smink és arclemosóval. Ezután pedig hidratáló krémmel bekenem. Külön az arcot és a szemkörnyéket. Kihagytam valami mozzanatot a napi bőrápolásból?
Ez mellett sok vizet iszok, mozgok és vitaminokat szedek.
A korai ráncokat és kiszáradást szeretném megőrizni.
22 L
én megmondom őszintén csajok, hogy letettem a sok kenceficét...ahogy több és több krémet és egyebet kentem az arcomra, egyre inkább rondább volt...én igy csinálom már:
- lehetőleg a legkevesebb alapozot használom...nyáron nem is szeretnék alapozót használni, ha már barna a böröm...
- arcradirt letettem, ehelyett olviaolaj és cukor keverékével dörzsizem az arcom:)
- sminket ugy mosom le, hogy egy puha fogkefével és sima tusfürdővel átdörzsölöm az arcom, soha életbe nem volt ilyen tiszta az arcom, pedig nagyon tágak a pórusaim...
- egyedüli krémként a nivea börhidratálot használom, mert iszonyatosan száraz a böröm, de igykeszem ezt is helyettesiteni valami totál természetes dologgal...
- ja, este-reggel sima hideg vizzel arcot mosni:)
- és persze sok vizt
és sokkal de sokkal szebb az arcom...el se hittem...plusz nem kell ennyi kencére csomo pénzt kidobni...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!