Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha póthajat akarok venni és...

Ha póthajat akarok venni és úgy akarom felvarratni akkor neten melyiket nézzem? Keratinozott? Tresszelt? Mikrogyűrűzött? Csatos? Vagy hajköteg?

Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm.
2011. ápr. 9. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! én hajhosszabbítással foglalkozom :)

ha felvarratni szeretnéd, akkor TRESSZELT hajat kell keresned :) de nekem vannak eladó hajaim jó áron :) ha érdekel írj :)

2011. ápr. 9. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
rendes vagy! Lehet még pár kérdésem?
2011. ápr. 9. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
persze :) mi volna az?
2011. ápr. 9. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Elősször is : vékonyszálú a hajam és rövid, olyan tépett féle,tüsis volt most növesztem de kész idegbaj az egész. Így meg lehet csinálni? Azt olvastam a felvarrásos módszer nem megfelelő ilyen hajra. Azért erre gondoltam mert az ilyen haj viszonylag olcsóbb ahogy láttam.Vagy nem?

Amit én megvennék hajat azt utána durván mennyiért raknák fel?És utána újra?Nem fájdalmas? Nem hullik ki a saját hajam ahogy huzogatják?

2011. ápr. 9. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!