Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette hajszínező tönkretehet...

Palette hajszínező tönkreteheti a hajam? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vettem a hajamra paletta hajszínezőt, ami kb 20 mosásig tart. nem nagyon üt el a hajam színétől csak egy kis színt meg fényt szeretnék adni a sötétszőke hajamnak.de tönkreteheti a színező a hajam? mert vékonyszálú, kicsit töredezett hosszú a hajam. van valamilyen tapasztalatotok?

előre is köszi!:)

2011. ápr. 8. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem teszi tönkre. Ez csak a hajszál felszínére kerül rá, nem úgy mint egy tartós hajfesték.
2011. ápr. 8. 15:11
 2/8 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy hol vetted, a hajszínezőt, pontosan? mert én már mióta keresek, és mindig csak palette-ből is hajfestéket látok...és ez hányas fokozatú?amúgy szerintem se teheti tönkre, pont, ahogy az előző hozzászóló írta, csak a felszínére "megy rá".köszi
2011. ápr. 8. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Pedig minden DM-ben meg Rossmanban szoktam látni mindig. :D

Nem lesz semmi baja tőle a hajadnak, nyugi. :D

2011. ápr. 8. 15:20
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat, picit megnyugodtam :)

az egyiket a tescoban vettem mert le volt árazva, a másikat a rossmannban de a dmben is láttam, meg cora vagy nagyobb hipermarketek. 599ft volt palette color& gloss,tartós hajszínező ammónia nélkül, és azt írja h 28 mosásig tart :)

2011. ápr. 8. 15:24
 5/8 A kérdező kommentje:

a fokozatokhoz nem értek, de az van ráírva h level of duration: 2

az mit jelent?

2011. ápr. 8. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:

1-es szint - kimosható hajszínezők

2-es szint - 24 hajmosásig tartó hajszínezők

3-as szint - tartós hajfestékek

2011. ápr. 8. 15:30
 7/8 anonim válasza:
köszi a választ!:)
2011. ápr. 8. 15:55
 8/8 anonim válasza:
ha van kuponotok, glamour-os, akkor most menjetek a hétvégén vásárolni, mert kedvezmények vannak, azt hiszem dm-be is van!;)
2011. ápr. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!