Ilyen hosszúságú haj még elmegy egy fiún?
Figyelt kérdés
és egy ilyen hosszúságú már tul hosszú?
Hangsúlyozom,csak a haj hosszát kell nézni:)
2011. ápr. 8. 08:26
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem most per pill a második képen való ember haja van.Hosszúság,szin etc megegyezik de az emberek már annyit basztatnak h vágjam le h már a tököm tele van és vállig gondolkodok rajta h levágatom:(
2011. ápr. 8. 08:51
3/9 anonim válasza:
Ha te szereted, és ápolod, akkor nincsen vele gond... A párom haja váll alá ér valamivel, mikor kibontja, mindig Jézusnak hívom :)...
Viszont volt előtte nekem egy párom, akinek elég terjedelmes göndör haja volt, de nem ápolta.. az borzasztó volt....
HA ápolod, és odafigyelsz rá, hord büszkén. :)
4/9 anonim válasza:
Nekem bejön, még a hátközépig érő is simán. Ami annál hosszabb, az kevés srácnak áll jól.
5/9 anonim válasza:
kifejezetten tetszenek a hosszúhajú srácok, nehogy azért válj meg a hajadtól, mert mások macerálnak! ha Te szereted maradj hosszúhajú! ;)
27/L
6/9 A kérdező kommentje:
Kössz:)
Rapunzel névvel még szép h bejön a hosszú haj :D:D:D
2011. ápr. 8. 12:12
7/9 anonim válasza:
Szerintem se vágasd le :) Ha ápolt és nem mindig csak összekötve hordod, hanem néha ki is engeded, akkor ne válj meg tőle mások miatt, biztos sok időbe telt mire szép hosszú lett :)
8/9 anonim válasza:
Nehogy levágasd a hosszú haj a legjobb :)
9/9 anonim válasza:
tesóméknak is hosszú a hajuk, eddig nem tetszett de mostmár tök jónak találom:D ne vágasd le :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!