Olívaolaj vagy Ricinusolaj hatásosabb?
Figyelt kérdés
nagyon száraz a hajam és nagyon lassan is nő -.-' ..hallottam hogy ezek az olajok sokat segítenek a hajnak de van egy olyan probléma, hogy szeborreás ekcémám van és sajnos főleg a fejbőrömet borítja...arra lehet valamilyen káros hatása? :S2011. ápr. 7. 22:02
1/4 anonim válasza:
Én évek óta oliva olajjal kenem a hajam,azóta fényes és erőteljes a hajam,előtte nagyon száraz volt ,és töredezett, Szerintem érdemes kipróbálni.
3/4 anonim válasza:
Ricinus olaj szájon át hashajtó.
Olivaolajat általában a hosszára szoktak rakni, mert fényesebb és selymesebb lesz tőle a haj. Ricinust a tövére, mert az növeszti.
Szerintem ha bemész egy patikába, ott biztos segítenek, hogy használhatod-e.
4/4 anonim válasza:
A ricinus semmit nem növeszt a hajon, ez megint it kérdése.
Érdemesebb lenne nem olajjal kenni, hanem olyan termékeket venni, ami teljesen allergén mentes, dm-ben kapható Babylove termékcsaládot érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!