Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Garnier hajfesétkek közül...

A Garnier hajfesétkek közül melyik eredményez ugyan olyan hajszínt mint a Palette A10-es?

Figyelt kérdés
A Palette nagyon kopik és szeretném kipróbálni a Garniert hátha az tartósabb színt eredményez.
2011. ápr. 6. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha vki,akkor én tudok mesélni ezekrol.

A Garnier 111-es a legvilágosabb szin.De az A 10-eshez nincs foghato.én sokáig azt használtam,mig allergiás reakciot nem kaptam rá 1szer,és kimarta az egész fejborom,az igaz,hogy elég sok allergiám van,azért is inkább nem használom.

De kedves kérdezo,az sem mind1,hogy milyen az alaphajszined.Azt jo lenne ha megirnád,mert eléggé fontos.

2011. ápr. 7. 13:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk én már 1 éve használom az A10-et és nincs vele semmi bajom, csak a Palette állítólag sokkal jobban roncsolja a hajat. Mikor befestem akkor nagyon szép színe van, de három mosás után már nem az igazi (igaz nem is szörnyű). Azért gondoltam kipróbálni a Garniert mert lehet, hogy az tartósabb és nem kell havonta ráhúzni az egész hajamra, csak a hajtövekre. Az eredeti hajszínem közép barna, inkább sötét.
2011. ápr. 7. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
H8t sajnos ay osszes festék kikopik,szoval,ha sotétbarna a hajad,hát nem is tudom...Barátnoim a Syoss legvilágosabb árnyalatát is használják,és nekik jo-de azért hozzátenném,hogy piszkosszoke az alaphajszinuk,ellentétbe ugye velunk...Ha használhatnám az A10-es Palettét,tuti azt használnám.De azért 1probát megér a Garnier111,és abba tobb festék is van,mint amugy a festékekben.
2011. ápr. 8. 07:22
 4/5 A kérdező kommentje:
A Syosst próbáltam egyszer, a Palette helyett, de nagyon nem jött be. Nagyon szeretem, hogy az A10-nek van egy kis hamvas beütése. Mondjuk mióta használom a Shauma hamvasítót nem kopik olyan gyorsan, meg szépen megújúl a színe. Lehet, hogy kipróbálom egyszer a 111-est :) Köszi
2011. ápr. 9. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy én szoktam az alapszokítés után 1kis Palette N9-es szinezot,az is szép szint tud csinálni.

Vagy a C12-es alapbol hamvas szint ad.

Az a jo bennuk,hogy csak 2árnyalatot világosítanak,és inkább hamvas színt adnak,mint szokét.

De van az a sárga Palette,Aranyszoke vagy milyen szin,azt ne tegyél soha a hajadra,ha jot akarsz.Már az elején az volt gyanus,hogy lila volt,mikor osszekevertem a festéket,de azon mondjuk meglepodtem,hogy lila is marad a hajam,miután lemostam a festéket,és hiába mostam meg 5szor.Fehér szoke haj után,elég nagy váltás volt a lila.

Probáld ki... :)

2011. ápr. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!