A Garnier hajfesétkek közül melyik eredményez ugyan olyan hajszínt mint a Palette A10-es?
Ha vki,akkor én tudok mesélni ezekrol.
A Garnier 111-es a legvilágosabb szin.De az A 10-eshez nincs foghato.én sokáig azt használtam,mig allergiás reakciot nem kaptam rá 1szer,és kimarta az egész fejborom,az igaz,hogy elég sok allergiám van,azért is inkább nem használom.
De kedves kérdezo,az sem mind1,hogy milyen az alaphajszined.Azt jo lenne ha megirnád,mert eléggé fontos.
Vagy én szoktam az alapszokítés után 1kis Palette N9-es szinezot,az is szép szint tud csinálni.
Vagy a C12-es alapbol hamvas szint ad.
Az a jo bennuk,hogy csak 2árnyalatot világosítanak,és inkább hamvas színt adnak,mint szokét.
De van az a sárga Palette,Aranyszoke vagy milyen szin,azt ne tegyél soha a hajadra,ha jot akarsz.Már az elején az volt gyanus,hogy lila volt,mikor osszekevertem a festéket,de azon mondjuk meglepodtem,hogy lila is marad a hajam,miután lemostam a festéket,és hiába mostam meg 5szor.Fehér szoke haj után,elég nagy váltás volt a lila.
Probáld ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!