Milyen otthoni természetes pakolást tudok csinálni egy 35 éves vegyes típusú fáradt arcbőrre?
Szia!
Ajánlom az olívaolajat. Minden bőrtípusra isteni. Nem kell kotyvasztani, csak bemasszírozod, és kész. Ha belegondolsz rengeteg arckrémben van olívaolaj. Persze csak azért van benne egy picike, h ráírhassák. De te a közértben olcsón meg tudod venni a szín tiszta olajat, magát a hatóanyagot.
Vagy nagyon jó még a joghurt...
Én olajba tettem egy csili paprikát, azzal kenem át az arcom egyszer-egyszer.
A csili élénkíti a vérkeringést, az olívaolaj is jót tesz a bőrnek, de le szoktam törölni, ha már legalább 15 perce fent van.
Az Ilcsi-féle esemény előtti pakolás adta az ihletet, ez meg olcsó, és kozmetikus nélkül is megoldható.
Ami nekem még jó, az a reszelt alma, a gyümölcssavak jól felfrissítik a bőrt, lehámlasztja, és üdébb lesz, mint előtte.
Ezt kamillás gőzölés után mázolom fel, és addig marad rajtam, amíg relaxálok egy kád meleg vízben, és kihűl. :)))
Én úgy szoktam csinálni a bőrápolást, hogy először leradírozom, ez ugye az elhalt bőrt leszedi.
Aztán uborkaszeletekkel kirakom 10-15 percig, ez tisztítja.
Végül pedig egy fél élesztőt keverek ki pár csepp tejjel, hogy kenhető legyen és ezt viszem fel az arcomra kb. negyedórára. Ez a legfontosabb, az élesztő ugyanis rengeteg vitamint tartalmaz, ezáltal táplálja a bőrt. Az uborka csak azért kell, hogy minden szennyeződést leszívjon, hogy az élesztő jól tudjon hatni. Mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki, utána nagyon szép lesz a bőr :)
Köszönöm mindenkinek! Nagyon jó ötleteket adtatok! :)
Az élesztőset már ki is próbáltam, tényleg csodát művelt!!! Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!