Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancsbőr problémád van?...

Narancsbőr problémád van? Gyertek csajok, ezt látnotok kell! (? )

Figyelt kérdés

Olvasgattam a neten és találtam egy érdekes cikket, mely szerint az olaszok februárban a piacra dobnak egy farmert, mely eltünteti a narancsbőrt. A farmer át van itatva különféle anyagokkal, így egész nap a combodon és fenekeden van.

én kíváncsi leszek rá, szerintem lehet benne valami, főleg, hogy egy neves tervező dobta a piacra, s logika is lenne benne. Jó lenne, ha valaki előrukkolna egy hatásos megoldással! :)

- minden válaszolót megkérek a kultúrált vélemény nyilvánításra.

[link]

2011. ápr. 5. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem tök jó ötlet :D,csak ki tudja használ e, meg h mennyibe kerül
2011. ápr. 5. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen-igen... én is az áraktól félek, de úgy vélem, szerintem meg fogja érni az árat! :)) Szorítsunk együtt! :9
2011. ápr. 5. 20:02
 3/11 habibi ***** válasza:
hát kipróbálnám szívesen
2011. ápr. 5. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
harisnya már van ilyen és kapható is Magyarországon, szerintem a legtöbb ruházati vagy fehérnemű üzletben. de gondoljatok bele ... nem moshatjátok ki se a harisnyát se a nadrágot különben kimosódik belőle az az anyag ami eltüntetni hivatott a cellulózt :)
2011. ápr. 5. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

hm, csak most olvastam el a cikket ... mégis lehet mosni, ez igencsak hívogatónak tűnik. vajon lehet perelni a céget, ha 28 napon belül mégse tűnnek el a csíkok?:)

(elöző)

2011. ápr. 5. 20:31
 6/11 A kérdező kommentje:
ezen én is agyaltam, de mindent megadnék érte.. :D Főleg, hogy egy formert bármikor viselhjetünk feltünés nélkül.. :)))
2011. ápr. 5. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy vannak olyanok, akik megeszik ezeket a dolgokat. Ha minden "csodaszer" hatásos lenne, amit eddig piacra dobtak, nem lennének narancsbőrös emberek sehol.;)

Reklámfogásnak tökéletes.

2011. ápr. 6. 07:33
 8/11 anonim ***** válasza:
pont tegnap olvastam én is ezt:) hát kiváncsi vagyok:D
2011. ápr. 6. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Hidd el, én sem veszek be mindent, viszont: egy olyan tervező készítette, mely több bevált dolgot is magának tudhat. Reménykedni azért lehet! :)
2011. ápr. 6. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez durva :O
2011. ápr. 10. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!