Milyen frizurákat hordhatnék a hétköznapokon? (többi lent)
Figyelt kérdés
Magas a homlokom, de jól áőll feltűzve, kéksezöld szemem van és szőkésbarna hajam. Most kb.: váll alá ér. Előre is köszi a válaszokat! Ja és 14/L vagyok.2011. ápr. 5. 15:01
1/3 A kérdező kommentje:
nem egyenes de nem is göndör
2011. ápr. 5. 15:02
2/3 anonim válasza:
ez biztos jól állna: [link]
De egyébként vasald, göndörítsd/hullámosítsd :) Nekem is olyan se hajam van, (se nem hullámos se nem egyenes) de szerencsére így mind2 típus jól áll, és sokáig megmarad. Ha nem szeretnéd sütni a hajad, akkor fond be vizesen, fújd be kis lakkal, és órák múlva bontsd ki. fontos, hogy ne túl erősen fond be. Bármelyik hajhoz jól áll, ha elöl a frufrudat feltűzöd kicsit púposra.
Nehéz így segíteni, nem tudom a stílusodat sem:) De remélem azért tudtam segíteni!
21/L
3/3 A kérdező kommentje:
köszi..igen szoktam mind2 féleképpen hordani de nem pont úgy mint a képen és jó ötlet köszi várom további válaszokat
2011. ápr. 5. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!