Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam állagán, hogyan tudok...

A hajam állagán, hogyan tudok változtatni?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy frizurát csak azt mondták rá h nem állna jól mert nem olyan a hajam állaga szóval az lenne a kérdésem h ezen hogyan tudnék változtatni? (és normális válaszokat várok)
2011. ápr. 4. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát milyen a hajad most??
2011. ápr. 4. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sehogy. Ez nem egy olyan dolog, amin csak úgy változtathat az ember. De igen, talán ha megmondod, miből mit szeretnél, akkor hátha ki lehet találni valamit (de nem erőltetném, nem szokott jó vége lenni az ilyesminek)
2011. ápr. 4. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom h jellemezzem talán olyan vékony és hiába fésülöm akkor is ilyen szanaszét álló lesz és én azt szeretném h a fejem mellett maradjon
2011. ápr. 4. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Fodrásztól kérj tanácsot szerintem..ő legalább látja is!

Meg lehet tud ajánlani valamit rá!

2011. ápr. 5. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!