Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotva vagy szőrtelenítő krém?

Borotva vagy szőrtelenítő krém?

Figyelt kérdés
Hello. 15 éves vagyok, eddig mindig is borotvát használtam. A lábamon jól bevált, de a hónaljamon nem. Minden egyes borotváltkozás után kipattog a bőrőm, piros lesz, és ronda. Amire kicsit normálisabb színe lenne, vagy nem lenne ilyen ronda persegős, az kb 3 nap, és addigra megint borostás lesz, az meg nem szép. Ezzel főleg nyáron van problémám. Már mindent megtettem hogy ne legyen ilyet, mindenféle borotválkozás utáni dezodort vettem, volt mikor diekt nem is használtam dezodort, de hiába. Nagyon csúnya. Úgy döntöttem, hogy Veet szőrtelenítő krémet fogok használni. Szerintetek jobb lesz? Van valakinek tapasztalata? Zuhanyzás közbenit vettem. Légyszi segítsetek! Szombaton táncfellépés, addigra szeretnék valami megoldást találni tényleg. :/
2011. ápr. 3. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Egyik sem. Gyanta a legjobb!!
2011. ápr. 3. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de légyszi a kérdésre válaszoljatok. És tapasztalatokat írjatok! Sürgős!!! Köszi!
2011. ápr. 3. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehogy szőrtelenítőkrémet használj! Csupa méreg. Borotválj inkább...abban nincs semmi rákkeltő anyag mint a krémben.
2011. ápr. 3. 14:12
 4/7 A kérdező kommentje:
De most írtam le, hogy hogy néz ki a hónaljam a borotvától. Légyszi valaki írjon tapasztalatot!! :/
2011. ápr. 3. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs tapasztalatom hozzá, de lehet jobb ha nem választasz krémet, mert abban méreg anyagok vannak (allergiás is lehetsz rá). Próbáld ki inkább a gyantát vagy az epilátort. Igaz, a "hadművelet" az fáj, de majdnem egy hétig sima maradsz tőle, plusz idővel ritkulnak a szőrszálak is. Azt a fájdalmat szerintem meg ki lehet bírni, később meg úgyis hozzászoksz.

15/L

2011. ápr. 3. 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem ezt kérdeztem. Jó hogy mindenki leírja hogy inkább epilátort használj, de nem erre vagyok kíváncsi. Nem akarok se gyantát se epilátort. Légyszives a kérdésre válaszoljatok!!!
2011. ápr. 3. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy agyonszárítja a lábam, nem szedi le rendesen a szőrt, és piros pöttyösa lábam utána...
2011. ápr. 5. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!