Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont ill. balzsamot...

Milyen sampont ill. balzsamot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kb. 14 éves koromban elkezdett hullámosodni, göndörödni a hajam. Mindegy volt, hogy milyen sampont használtam (az tettem rá, ami otthon volt) mindig szép hullámos, göndör volt. Aztán elkezdett szálkásodni, és nincs már szép esése. 22 éves vagyok, és ritka ha jól néz ki a hajam kibontva. Szálkás, száraz, tele vagyok kis felálló fürtökkel -babahaj- és most már hamarabb is zsírosodik a hajam. Milyen sampont ill. balzsamot ajánlotok, amitől selymes és ismételten szép rugalmas, hullámos lesz a hajam? Már sokat kipróbáltam, de egyszerűen nem találok rá az ideálisra. Kérem, akinek hasonló típusú haja van, írjon. Köszönöm.
2011. ápr. 2. 22:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!