Milyen ételek járulnak hozzá a pattanások kialakulásához?
Nagyon sok pattanásom van az arcom egész területén, még az orrom hegyén is van egy. Amikor elmegyek kozmetikushoz akkor utána kb 2-3 hónapig csak egy-kettő van, de utána megint nagyon sok lesz és újra el kell mennem. Viszont amikor nézem a barátaimat, nekik is vannak, de sokkal kevesebb. Már mindenemet átnéztem, ezért csak az étkezésre tudok gyanakodni. Mit ne egyek, ha kevesebb pattanást akarok?
15F
Zsíros olajos ételeket lehetőleg kerüld.
Gyümölcs, zöldséget egyél sokat és igyál meg naponat legalább 2 L vizet. A bőrödet hidratálja.
A sport is jót tesz az bőrnek, azt mondják. Nekem mikor tornázgattam, akkor sokkal szebb volt a bőröm mintha kevesebb pattanásom is jött volna ki pedig ugyanúgy étkeztem.
Ja és a napraforgmagtól, meg tökmagtól én pattanásos leszek. Nem tudom te szoktál -e ilyeneket enni, de ha igen akkor kerüld. :)
Nagyon sok zsíros olajos kaját szoktam enni, ebbe gondolom beletartozik a sok hús, pörkölt félék, szalonna-kolbász stb. Amikor itthon ebédelek, vagy vacsora van, szinte csak ilyenek eszek. A tökmagot nem szeretem, de a napraforgómagot, meg ilyen sós mogyoró, kesudió féléket is gyakran eszek, szóval jól gondoltam, ezen kell változtatnom :D Az ilyen csokik meg energiaitalok vannak még amikből sokat fogyasztok, azok nincsenek ilyen hatással a bőrömre?
Ja és 5 évet kézilabdáztam, két éve tértem át az atlétikára, szóval a sporrtal biztos nincs gondom.
Az energiaital lehet, hogy nem , de viszont önmagában nagyon káros tud lenni. Szerintem szokj le róla.
A csokitól nekem is kiszoktak jönni. Olajos magvaktól is.
Nem kell róluk leszokni csak ne mindennapos legyen. :) Én 1 hónapban max 2x szoktam ilyet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!