Hogy lehet felfrissíteni a hajat hajmosás nélkül?
müllerben is kapható ilyesmi gondolom?!
megpróbálom, mert ha csak kicsit mozdulok ki a lakásból akkor nem akarok hajat mosni arra a pár órára ami nem is olyan fontos esemény...:D
Hát hacsak nem vagy szőke (de nagyon szőke), nem javaslom, mert látszani fog a hajadban.
Szerintem borzalmas, bár van akinek beválik. Mondjuk én inkább hajat mosok, mert utálom az érzést, és piszkálom, vakarom, mindent csinálok vele. :D Bár lehet, te nem így vagy vele.
Amúgy ha csak pár órára kell, és nem fontos, hogy kinézz, akkor tupírozd megy kicsit és kösd össze, akkor annyira nem gáz, de mindenki tuti kiszúrja, hogy azért van így, mert zsíros. :D
nekem bevált a száraz sampon! nem lusta vagyok hajat mosni, csak nekem gyorsan zsírosodik és alapesetben szeretem 3-4 naponta megmosni. már kb 1 éve élénk rézvörös a hajam és ahhoz hogy ne fakuljon ki, vigyáznom kell hányszor mosok hajat. ezért így csak hetente kell és a hét közepén meg megmosom száraz samponnal. beszárítom ahogy akarom és utána vizes törölközővel a tövét ami látszik megtörölgetem és észre se lehet venni :) ja és az illata is finom, direkt olyat vettem :)
20L
Anyukám kikísérletezte, és tapasztalom, hogy jól működik:
Hajlakk a hajadra, de bőven, aztán fésüld ki. Olyan száraz lesz tőle. De kétszer nem lehet eljátszani, mert undorító lesz csak. Utána már aznap este kötelező a hajmosás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!