Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Duac gélről?

Mi a véleményetek a Duac gélről?

Figyelt kérdés

Ma váltottam ki a patikában a Duac gélt és érdekelne, hogy mi a véleményetek róla. Elsősorban kb. mennyi idő után látható a javulás?

És még egy fontos dolog, hogy naponta egyszer kell használnom, akkor este vagy reggel kenjem be vele az arcomat? Ha pl: estére kell bekennem akkor reggel mivel kenjem be?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 1. 18:35
 1/9 habibi ***** válasza:
53%
hát nekem nincs vele semmi jó tapasztalatom, mert én is használtam és kb. úgy két hét után allergiás lettem rá, de nagyon. Az arcom nagyon viszketett,kivörösödött és még több pattanásom lett, a szemeim feldagadtak, de úgy, hogy alig bírtam kinyitni őket. Egy hétig kúráltam magam miatta és utána pedig a lehámló bőrömet kellett ápolnom.
2011. ápr. 1. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bevált. Mikor felírattam volt egy pattanásféle az orrom mellett, ami kb. 3 hete ott volt. 2 nap alatt nagyon sokat javult a géltől. Nekem elmondta a bőrgyógyász, hogy kell használni. Írt mellé gyógyszertári mosakodó krémet is, azt mondta, csak ezeket használjam. Este le kell mosni az arcom a mosakodókrémmel, majd lefekvés előtt vékonyan be kell kenni Duac géllel. Reggel le kell mosni a mosakodókrémmel. Azt mondta, mindenképpen így használjam a gélt, ha nappal kenem fel nem hat, mert valami fényérzékeny anyag van benne. De asszem a papírján is van valami róla.
2011. ápr. 1. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

19:03-as válaszoló leírnád annak a mosakodó krémnek a nevét, hogy utána tudjak nézni? És még annyit kérdeznék, hogy reggel mikor megmosod az arcod azzal a mosakodóval utána sima hidratálóval krémmel kened be az arcod?

2011. ápr. 1. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:
*hidratáló krémmel
2011. ápr. 1. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként várom a további véleményeket,segítségeket :)
2011. ápr. 1. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Az az igazság, hogy mostanában már nem nagyon van probléma a bőrömmel (remélem végre kinőttem azt a korszakot:)), úgyhogy most úgy csinálom, hogy este mosakodókrém, a Duacot csak akkor használom, ha előjön néha 1-1 patti, reggel meg általában arclemosó tej. Hidratálót nem szoktam használni.

Valami ilyesmi a neve a mosakodókrémnek: Unguentum Hydrophilicum Anionicum, a dobozán rövidítve van, Ung. Hydrophil. Anion. A gyógyszertárban keverik amúgy.

2011. ápr. 1. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én két hete használom kb, nem olyan piros a fejem mint volt, de fogalmam sincs hogy elmulasztja e. Nekem bőrgyógyász írta fel, este kenem ezzel, reggel egy másfajtával+ gyógyszert kaptam. Elvileg 3 hónap múlva kéne használnia.:)
2011. ápr. 1. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt írták fel, naponta 2x kellett kennem. Összesen 3x kentem be, égett, viszketett a bőröm és rákvörös voltam, a szemem bedagadt. Hál isten után még másfél hétig erőteljesen hámlott is....Szóval nekem nem vált be, de sztem ez egyénfüggő.
2011. ápr. 2. 11:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Estére szoktam bekenni az arcomat és még csak 2 napja használom, de már most látható a javulás. Nem piros a bőröm és nem jöttek ki újabb patik :)
2011. ápr. 3. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!