Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám ezt megoldani?...

Hogyan tudnám ezt megoldani? (lent)

Figyelt kérdés
A hajam régen teljesen egyenes volt, aztán levágattam és begöndörödött. egy ideig nem is volt vele semmi bajom, mert nagyon szép gyűrű göndör volt. aztán még egy kicsit vágattam belőle és olyan lett, hogy a teteje egyenes vagy csak hullámos, és az alja göndör. és oldalfrufrut vágattam + fokozatosra az egészet, mert rendes frufrum volt és le akartam növeszteni. viszont most hogy hosszabb lett a frufrum, olyan, hogy a teteje teljesen lelapul az alja meg szétáll és nagyon idiótán néz ki. a többi részen viszonylag jó mert nem lapul le, csak a frufrummal van baj. visszavágatni nem akarom, mit tudnék vele csinálni, hogy ugyanolyan szép esése legyen és ne álljon szét? mert így csak úgy néz ki valahogy, ha a frufrumat felcsatolom a fejem tetejére, viszont ezt így már kezdem unni. teljesen kiengedve szeretném hordani, de így nem áll jól... valakinek valami ötlet?? :S
2011. ápr. 1. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!