Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A wu2 tényleg jól szárítja a...

A wu2 tényleg jól szárítja a zsíros hajat, és nincs benne káros hatóanyag?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer próbáltam, és nagyon rossz volt. Zsíros hajra valót vettem, amitől teljesen kiszáradt az egész hajam, de a teteje sokkal hamarabb be is zsírosodott utána, mivel a fejbőr próbálta kompenzálni a kiszáradást.

Ha megnézed a címkét, 99%-ig biztos vagyok benne, hogy úgy kezdődik: Aqua, Sodium Laureth Sulfate... Ezek után nincs mit beszélni a káros anyagokról. :(

(Rosszabb esetben Sodium Lauryl Sulfate is van benne. Majd utánanézek.)

2011. márc. 30. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez igaz...de egyetlenegy sampont sem láttam még,amiben nem így kezdődött volna az összetevők sora. :S Jólvan,köszi,látom neked nem jött be!(úgysem szeretném leváltani a samponomat,csak jót hallottam róla,és kíváncsi voltam)
2011. márc. 30. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudok párat mondani, ami nem így kezdődik, ha érdekel. :)

Babylove

Babydream

Prinzessin Sternzauber

Dulgon kids

Schaubar

Alterra

Lilliputz

2011. márc. 30. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Gondolkodom rajtuk... :)))
2011. márc. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!