Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri megvenni ezt a solutio...

Megéri megvenni ezt a solutio antisudorica-t vagy sem?

Figyelt kérdés
tudom hogy van már sok ilyen kérdése de nemtudok dönteni. valakinek egy idő után nem használ, allergiás tünetet vált ki, pirosra csípi a bőrt.. de másoknak meg 2 év után is használ.
2011. márc. 30. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
345 Ft vagy mennyi, már nem is tudom. Abba nem halsz bele. Legalább kipróbálod, hogy neked jó-e. Ha nem jó, akkor elajándékozod, vagy kihajítod. Ennyi.
2011. márc. 30. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér. Nem drága, és ha nem használ, esetleg kiüt, vagy nagyon csíp akkor nem használod.:)
2011. márc. 30. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem vedd meg, nem drága szóval sokat nem veszítesz. Nekem eleinte eléggé kicsípte/pirosította a bőröm, de csak a hónaljamnál, de abba se haltam bele, néha még viszketett de örültem hogy legalább nem izzadok. Pedig elég izzadós vagyok, és képzeld, TELJESEN megszűnt az izzadás, tiszta öröm volt kilépni utána az utcára, hogy nem kell idegeskedjek mikor izzadok meg.

Mindenért adni kell egy kis áldozatot, de a hatás az meglesz legalább! Eleinte minden nap 1× kend be magad, utána elég heti 1× és nem fog visszajönni.

2011. márc. 30. 16:39
 4/13 A kérdező kommentje:
gyógyszertárakban lehet venni?
2011. márc. 30. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
igen ott
2011. márc. 30. 17:07
 6/13 anonim ***** válasza:

igen, én pont most passzoltam tovább az enyémet.

Szétcsípte a hónaljam, utána viszketett nagyon, gondoltam nem baj, tűrök,de nem hatott. Utána feladtam,mert már nagyon viszketett.

Sajnálom, h pont nekem nem segített, neked hátha fog.

Ha ajánlanátok vmi más szert, óó az jó lenne...

2011. márc. 30. 17:53
 7/13 anonim válasza:

nekem is bevalt,imadom.rolam mindig folyt az izzadtsag,gyuloltem,mar nem mertem utcara menni,pedig egy kis vekony csaj vagyok,nem dagi...es vegre megtalaltam ezt es tok jo.egy kicsit neha viszket,de ennyi,es mostmar tenyleg eleg egy heten ketszer kenni.:)

25/L

2011. márc. 30. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon bejött :) nekem egy üveg elég kb fél évig. alapból én is elég izzadós vagyok (pedig sovány),így eddig nyárra mindig figyeltem hogy milyen színű pólót vegyek és hasonlók.. de már nem kell:)

amúgy többiek! ha viszket,akkor csak nagyon vékonyan kenjétek be a hónaljatokat,nekem ez bejött..:) ha meg nagyon viszketett bekentem kis kézkrémmel,utána ugyanugy nem izzadtam,de nem is viszketett :)

2011. márc. 30. 20:52
 9/13 A kérdező kommentje:
és ha viszketne majd nekem is (holnap meg is veszem) akkor a testápoló is jó rá?
2011. márc. 30. 22:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Az színtiszta méreg...nem érdemes megakadályozni az izzadást...nem hiába izzadunk... de te tudod.
2011. ápr. 1. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!