Igaz az, hogyha betegek vagyunk, akkor nem ajánlatos befesteni a hajunkat?
Figyelt kérdés
Nem olyan értelemben, hogy valami bajunk eshet tőle, hanem én azt hallottam, hogyha úgy festjük be a hajat, hogy közben betegek vagyunk, akkor nem úgy fogja be a festék a hajat, ahogy kellene. Bár elég hülyeségnek hangzik...2009. febr. 26. 10:59
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem ,h ezt befolyasolja, de a fejborod lehet,h egy picit erzekenyebb.
2/6 anonim válasza:
igaz,mert olyankor nem fogja be ugy a festek a hajat mint mikor nem mensezel.
3/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy ha éppen "megvan" a mensi, akkor utánna nem lehet, vagy csak nagyon nehezen kiszedni.
4/6 anonim válasza:
OFFolni fogok, mert nem értek valamit: most betegségről beszélünk vagy menstruálásról??? Mert ha ez betegségnek tekinthető, akkor miért is nem talált még rá az orvostudomány gyógyírt???
6/6 anonim válasza:
Hat igaz.. de ez egyentol fugoo !!
de rendesen valamennyibe befolyasolja hogy ha valaki menszin van es ugy festi a hajat..
peldaul baratnom is ugy festette es egyaltalan nem fogta be a festek a hajat..
de pl mar nekem hiaba voltam stoppon nekem tokeletesen befogta:p
szoval egyentol fuggo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!