Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek hullámos haja van,...

Akinek hullámos haja van, annak milyen frizurát ajánlotok?

Figyelt kérdés

mindig hosszú hajam volt,mert féltem levágatni,mert különben nem tudtam vele mit kezdeni.

Ha van akinek szintén nagyon hullámos,de lemerte valmilyenre vágatni,azt kérem adjon valami tanácsot,hogy mi állna jól egy ovális arcformához?

2011. márc. 30. 10:59
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Nekem is nagyon hullámos hajam van de én sokszor vágattam(bár most növesztem)Nekem egyszer le lett nyirva olyan váll a latiig érőre!Megtépték egy picit és irtó jó volt!Nem tudom pontosan nekem mi álna jól ...de mindent bele!Ne félj!

2011. márc. 30. 15:16
 2/3 anonim válasza:
én is csak az előttem szólónak tudok igazat adni.nekem nem hullámos hanem iszonyatosan göndör hajam van,de én szoktam ilyen hajmosáskor használható egyenesítőt vagy nem is tudom mit használni,és akkor viszonylag kiegyenesedik.igazából szerintem ne vágasd le mert általában a hullámos vagy göndör haj hosszabb fazonnál áll jobban de ilyen nem túl rövid kleopárta szerű frizkó szerintem nem lenne olyan rossz.
2011. márc. 30. 17:08
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat.most váll alattig érő hajam van,és ebből akarok rövidebb frizurát,csak kicsit félek hogy ráfázok. 6hét múlva szülök és most elkezdett zavarni a hosszú haj.
2011. márc. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!