Ajánlanátok nekem olyan szőke tartós hajfestéket, amitöl nem lesz sárgás a hajam? Olyat ami nektek bevált.
szia!
a lényeg hogy jó minőségű szőke festék legyen, számít a márkanév és nem lesz sárga ha pl.kamillás samponnal mosod meg néha az ősz hajra ajánlott samponnal átmosod pár percig.
Ha hamvasszőke hajfestéket veszel,akkor nem lesz sárga...
illetve ajánlom a fodrászkellékesben lévő hajfestékeket. kb. 2000 Ft oxy-val együtt.De legalább jó minőségű.
Igaz, hogy már barna vagyok de 2héttel ezelőttig még szőke voltam(3évig). Általában fodrásszal festettem hamvas szőkére. Csak akkor nem sárgul be ha előtte le van szívatva a töve és úgy festik be hamvassal. Bár nekem pl. úgyis volt egy kis sárgás árnyalata kb. 3 hét után. Szerintem minden szőke haj besárgul csak nem egyforma mértékben. Használja hamvasító sampont(Schauma) minden mosásnál az kiüti ezt a sárga színt, de ha nagyon világos szőke a hajad ne hagyd rajta túl sokáig mert befoghatja lilára.
19/l
igora royal 9 1/2-111 Platinaszőke intenzív hamu.
Nekem iszonyatosan sárgásodós a hajam, de ez a festék nagyon bevált. 9% hidrogénnel használom, mert így teljesen természetes szőke színt érek el. Egyáltalán nem sárgul. Ja és a tapasztalatom nekem azoktól sárgul ami lilás mikor kikeverem a hidrogénnel, ha nem lilás, akkor az nem sárgít, legalábbis nekem. Ja és ez elég drága festék sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!