Milyen fajta hajfestékek vannak? Londa, Palette, és még? Ja és melyik a legjobb minőség?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 22:37
11/20 anonim válasza:
van benne ammónia,használtam 1x.szép színe van (nemes mahagónit vettem),de féltem a hajam.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi válaszolók!Majd holnap böngészek valamilyet a tescoban!:) Amúgy az eredeti hajam sötét barna és feketére szoktam festeni nagyon ritkán!
2011. márc. 29. 23:12
14/20 anonim válasza:
A legjobb festékeket nem kapod meg csak a fodrászkellékesnél. Alfaparf jóféle.
15/20 anonim válasza:
Palette. Viszonylag olcsó is. Akciósan 599 szokott lenni. Nagyon jó minőségű, szép színei vannak. A Londát nem ajánlom.
16/20 anonim válasza:
A Londát miért nem ajánlod utolsó?:O Nekem azzal van festve a hajam már 2 éve és semmi baja, tökéletes
17/20 anonim válasza:
Én elmennék egy fodrászboltba és Alfparfot vennék, ami tényleg jó is..
18/20 A kérdező kommentje:
Hát csajok a hajam már festve van!:) Nemsokára szárítom!Brillance-t vettem akciósan!:) Hát van különbség a Palette és ez között!Nem kevés!...Pozitív!:)
2011. márc. 30. 17:44
19/20 anonim válasza:
hát igen,az jobb minőség,de vigyázni kell vele,mert ammóniás.nekem 3 hónapig volt festve rendes hajfestékkel a hajam,és már éreztem,hogy eléggé száraz volt.Utána befestettem Casting Creme Gloss-al,és érezhető volt a különbség tapintásban és fényben(a méhpempős pakolás csodákra képes :D)
20/20 A kérdező kommentje:
Majd egyszer azt is kipróbálom!Most 3 hónapig nem kell festenem!:) Most először engedhettem meg magamnak a drágábbik jobb fajta festéket!Elégedett vagyok ezzel a fajtával!Tény hogy van benne ammónia,de a legtöbbben van!Válogatni pedig sajna nem tudok!:(
2011. márc. 30. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!