Manapság divat még a vörös haj?
Kb 6 éve voltam vörös, azóta fekete vagyok, de már unom, meg öregít..és arra gondoltam visszafestem vörösre.Ilyesmire gondoltam: [link]
Viszont nem igazán látok nőket ilyen színű hajjal.
Ezekszerint már nem divat? Mellesleg zöld a szemem, és anno mindenkinek tetszett ahogy kinéztem.
alapjába divatosan öltözök..-.-"
nem vok plazapitsa de azért számít a megjelenés úgy gondolom..lehet h te nem...
az egyik osztálytársamnak is pont vörös a haja és zöld a szeme..
szerintem jó :)
amugy tavaly én is vöröses voltam
Azt nem tudom, hogy divat-e, de a hajszínre különösen igaz, hogy tök lényegtelen az aktuális divat. Hiába trendi most pl. a barna haj, ha valakinek a szőke vagy vörös 100szor jobban áll, felesleges átfestenie.
Amúgy meg törekedj az egyediségre. Nem hiszem, hogy az a jó és követendő, hogy beállsz a sorba és ugyanazt csinálod mint mások.
Én legalábbis kifejezetten örülök, ha van rajtam valami, ami másoktól megkülönböztet.
évek óta vörös vagyok, nem festeném más színűre.
nagyon illik hozzám ez a hajszín, kifejezi az egyéniségemet.
ha én lennék az egyetlen festett vörös nő ezen a világon, akkor sem esnék kétségbe :D
sosem mentem a divat után birka fejjel, szóval nem is nagyon érdekel, h ki mit mond. én így tetszem magamnak :D
Szetrintem hajnál nem a szín a lényeg, hanem ahogyan hordod.
Ha magabiztos vagy egy bizonyos hajszínnel és hajstílussal, akkor mindegy hogy az milyen, ha nkd bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!