Valaki valami házipraktikát! Sampont szeretnék otthoni dolgokból csinálni! Valaki tud jó receptet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 11:53
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)Nem lesz szaga a hajnak a tojástól?
2011. márc. 28. 14:14
3/6 anonim válasza:
Alaposan le kell mosni utána, és akkor nem lesz szaga.
4/6 anonim válasza:
Én is a tojássampont mondom, de szerintem az a recept nagyon rossz (próbáltam). A citromlé nagyon szárítja a hajat, mivel elég erős, savas. Én 2 tojássárgájához 1 ek citromlevet rakok, teszek bele olívaolajat, mandula- és kókuszolajat is. Utána ecetes vízzel öblítem le a hajam, attól könnyebben fésülhető, és teszek kókuszolajat rá, mikor törölközőszáraz.
Ritkán használok tojássampont, nem is túl olcsó a tojás, az olajokról nem is beszélve, a bolti samponnal jobban járok. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Igen azt olvastam,hogy szárít:SMilyen sampont használsz?
2011. márc. 29. 09:36
6/6 anonim válasza:
A sárga flakonos Dulgon kids-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!