Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Körömerősítő kapszula?

Körömerősítő kapszula?

Figyelt kérdés

Állandóan kettéválnak a körömlemezeim és erre szeretnék valami megoldást.

Vettem Revalidot de még nem kezdtem el szedni és itt olvastam több kérdésnél is hogy növeli az étvágyat, meg valakinek szőrös lett tőle más testrésze is.

Van valami ami nem okoz ilyen mellékhatásokat?

Körömerősítő lakkokról azt mondják, hogy az nem sokat használ. Egy családtagom ki is próbálta a Moyra-féle erősítőt, azt mondja erősebb a körme, de ugyanúgy letörik neki mint eddig.

Szóval valami gyógyszer kéne, aminek nincsenek a fent említett vagy ahhoz hasonló mellékhatásai.

2011. márc. 27. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél élesztőt.Én a pattanásaimra kezdtem el enni,minden este 2-3 algopyrin nagyságú golyót gyúrtam és nyelvem le vízzel,mint egy gyógyszert.Amellett h a pattanásaim megszűntek,a körmeim is nagyon megerősödtek,gyorsabban nőttek.Ha nem szereted a nyers élesztő ízét-szagát akkor veheted kapszula formájában is.
2011. márc. 27. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kettéválik a körmöd, az nem vitaminhiány, hanem elsősorban vegyszer okozta károsodás, másod sorban hiányos táplálkozás, kevés a körömben a keratin.Vagy pajzsmirigy alulműködés egyik tipikus jele is ez, ha a vitamin nem használ.Ha azonban kiegyensúlyozottam eszel, akkor nem vitaminhiány, felesleges ezért venned Revalidot, mert a táplálkozással beviszek az anyagokat így is.
2011. márc. 27. 22:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Pazsmiriggyel elvileg nincs bajom mert még év elején voltam vérvételen (más miatt) és az orvos szerint nincs baj a pajzsmirigyműködésemmel.

A kiegyensúlyozott táplálkozás nem megoldható.

Több kérdésnél olvastam, hogy élesztőt kell enni, sokaknak bevált.

A gyógyszertárban kapható élesztő kapszula jó lehet?

2011. márc. 28. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen,lehet kapni.Szerintem ez a legjobb fajta:

[link]

2011. márc. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!