Jól állna nekem az oldalfrufru?
Figyelt kérdés
Kicsit magas a homlokom és ovális az arcom!2011. márc. 27. 14:05
1/8 A kérdező kommentje:
És hosszú a hajam de most abból is vágatni szeretnék úgy, hogy kb. a vállamig érjen!
2011. márc. 27. 14:06
2/8 anonim válasza:
magas homlokúaknak nem lehet fufrujuk. de édesem ha mutatnál magadról egy képet nem lenne könnyebb mindenkinek a válasz? így láthatatlanban most aztán nem fogjuk megmondani neked h mi áll jól...
3/8 anonim válasza:
Előző hozzászóló nagy hülyeséget írtál. Pont hogy a magas homlokúaknak áll a legjobban a frufru mivel az sokkal előnyösebb nekik mert eltakarja a magas homolokot. Akinek kicsi a homloka szerinted az hogy nézne ki egy szögegyenes frufruval pl.?
4/8 A kérdező kommentje:
Bocs képet nem tudok felrakni és azt olvastam, hogy a magas homlokúaknak áll jól az oldalfrufru!
2011. márc. 27. 14:16
5/8 anonim válasza:
Akinek nagy a homloka, annak jól áll a frufru :) És ovális arcformához is minden frizura passzol. Szerintem szuper lenne :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az első válaszoló meg ha nem tudja a jó választ akkor ne írjon hülyeséget!
2011. márc. 27. 14:22
7/8 A kérdező kommentje:
Legvágattam a hajam és van oldalfrufrum és tényleg szuper lett köszönöm mindenkinek!
2011. márc. 31. 16:55
8/8 anonim válasza:
igazából az első tényleg nem mondott túl nagy hülyeséget...mert azt mondják, hogy akinek magas a homloka (lásd top modellek) azoknak nem ajánlott (az nem azt jelenti, hogy nem lehet) a teljes frufru. Az alacsony homlokúaknak sokkal jobban áll a teljes frufru, de az oldal frufruval nincsenek kritériumok...azt még egy "Empire Statebuilding magas" homlokú és egy "törpe magas" homlokú is nyugodtan "viselheti" úgymond :) Remélem azért nem írtam túl nagy hülyeséget :D De az elsőnek azért volt valami igaza.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!