Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet a fekete hajat...

Polinárk Emm kérdése:

Hogy lehet a fekete hajat vörösre festeni?

Figyelt kérdés
Úgy hogy szép legyen és NE tegye tönkre a hajam???
2011. márc. 26. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha festett fekete akkor azt előbb színeltávolítóval kell és utána festeni vörösre. oxi reload állítólag egész kíméletes, bár én nem tudom...sose használtam.
2011. márc. 26. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen festet...:-/ Azért Köszi.
2011. márc. 26. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

A Loreal Effassor nekem egész jól leszívta a hajamat, a feketéből eleve vöröses színt fogsz kapni, ha leszívatod bármilyen szőkítővel.

Roncsolni szinte minden eljárás fogja, ezt nem tudod elkerülni.

Ha nem akarsz nagyon világos vöröset, akkor 6-os vagy 9-es oxival használd a szőkítőport, az kevésbé roncsol.

Aztán hagyd magától száradni a hajad, ha nem mész sehová hétvégén, egyik nap szívasd, másik nap fesd be.

Egy 2-es jelzésű színező elsőre kíméletesebb lenne, mint a festés, és utána mindenképp használj rendszeresen balzsamot és pakolásokat.

Mivel a vörös erősen kopni fog a hajadból, így jobb, ha rögtön egy természetesebb, barnás-vörös árnyalattal kezdesz, ami nem lesz annyira durva, mint a "ciklámenvörös", mikor fakulni kezd. :)

2011. márc. 26. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Leszívja a fodrász a hajad és ráfesti a vörös hajfestéket!

Más megoldás nincs!

2011. márc. 26. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2 és a 3is :-)
2011. márc. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!