Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért kopik ennyire a festett...

Miért kopik ennyire a festett hajam?

Figyelt kérdés
Kb két hónapja van festve. Ez idő alatt kétszer lett festve, az alapfestés, és egy utánfestés. De nagyon kopik! Néhány helyen nem feltűnően, de látszik az eredeti hajszínem. Szőkésbarnából lett kékesfekete. Hajmosásnál minden egyes alkalommal sötétlilás lé jön a hajamból, és még a nyakamat is befogja! Úgy néz ki, mintha koszos lenne, pedig nem! Csak nagyon nehezen lehet leszedni, és általában csak valami alkoholos cuccal, aztán fél óra múlva megint olyan...
2009. febr. 24. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
ugyanez van velem is... erre én is kiváncsi lennék.. sztem nem fogta be jól a hajunk vagy nem tom.. én is szökésbarnából lettem kékesfekete... kb 2 honapja... de azota a hajam inkább barnás fekete... nagyon kopik a festék...
2009. febr. 24. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Nálam végülis megmaradt feketének, csak helyenként szőkült ki.

És ha hajmosás után becsavarom törölközőbe, az is kékeslilás lesz!

Nagyon szeretem így a hajamat, semmiképp nem akarok visszaszőkülni, és ez így jobban is áll, de nagyon bosszantó... :(

2009. febr. 24. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt,hónapokig próbálkoztam,de mindig kikopott!Így hát szőke lettem és az tökéletes!
2009. febr. 24. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
esetleg tobb atmenetet kellett vna. eloszor csak barnara es utana feketere. ilyen hirtelen valtasok eseten a haj "ledobja a szint"
2009. febr. 24. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

hmm..az h gyorsan kopik azert van mert szoke volt a hajad es igfy rogton feketere festetted..

nem lett volna szabad.. eloszor barnaval kelett volna kezdjed es ugy sotetebbre festeni..

amugy en is ezt cisnaltam amit te es aztan meguntam a feketet kiszokitoporoztam aztan megitn vmi sozkes arnyalatra befestettem es meg vannak bernne nehol fekete tincserk meg vilagos sozke emg voroses szoval nah :P

amugy nincs mit csinalj sajna:(

mert rendesen 1 v 2 arnyalattal szabadna sotetebbre festeni a hajad mint az igazi :(

marad sajni az al;holoos megoldas.. es ha vizes a hajad csak akkor fog ugye ?!

2009. febr. 25. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

A törölközőt csak vizesen fogja be, de a nyakamat szárazan is. Hiszen azért folyamatosan érintkezik... Már teljesen rögeszmémmé vált, hogy nem merem összefogni a hajam, nehogy azthigyjék, koszos a nyakam. :-(

2009. febr. 25. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Jajj énis így voltam, de én sötétbarna vagyok, 2-3 mosás volt és totál lekopott. Mostmár 4havonta festem, demár 2 éve fekete a hajam:)

Próbálkozz, próbálkozz, és ne csak a lenövést fesd , hanem az egészet.

2009. febr. 25. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!