Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajfestékkel tudnám...

Melyik hajfestékkel tudnám elérni ezt a hajszínt?

Figyelt kérdés

Sziasztok jelenleg ilyen a hajam színe:

[link]

Én középbarnának mondanám.

Ilyet szeretnék:

[link]

Világos barnát szeretnék.

Akinek van ötlete,milyen festékkel tudom,

itthon magamnak elérni ezt a színt,az írja meg.

Fodrászt ne is írjatok nincs időm rá,érettségizem,

meg szeretem magamnak csinálni a hajamat :)

2011. márc. 26. 02:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Az fontos, hogy festett a hajad? Ha nem akkor speciálszőkével kell befestened, ha viszont festett, akkor nem tudsz nagyon mit csinálni, mert festék festett hajat nem világosít, csak nagyon picit... Ha világosít is, kb. répavörös leszel :(

Viszont ha bevállalod, hogy leszivatod szőkítőporral... (de valószínűleg tönkrefogja tenni a hajad, és kb. 10 centit le kell vágni) Amúgy póthajat szeretnél és azért kellene világosítani? Csak mert póthajakról tettél fel képet :D Csak mert én hajhosszabbítással foglalkozom :)

2011. márc. 26. 09:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia eredetileg sötétbarna feketébe kicsit átmenő hajam volt.

Aztán 1 évig valamiért vörös akartam lenni,de megbántam,így visszabarnítottam és most jelenleg olyan a hajszínem mint amit linkeltem.

Egy ideje szeretnék világos barna hajat,de a leszívatástól félek,itt olvastam olyat,ha valakinek dús és erős a haja akkor kevésbe teszik tönkre a hajat.

Nekem ilyen van,de

2011. márc. 26. 12:44
 3/3 A kérdező kommentje:

még mindig,féltem a hajamat. Nem nincs szó póthajról,csak ezeknek a színe hasonlított a legjobban.

Köszönöm,hogy segítettél :)

2011. márc. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!