Pajesz vagy pájesz :D?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy különböző városokból valaki úgy mondja pájesz és van aki pajesz.Hülye kérdés de érdekel hogy most akkor mivan :D?2011. márc. 25. 22:34
1/15 anonim válasza:
pajesz, hacsak nem vagy paraszt
2/15 A kérdező kommentje:
Nyíregyházi vagyok és szerintem ettől még nem leszek paraszt.Itt mindenki pájesznak hívja és amikor pesti haverom mondta hogy pajesz mindenki csodálkozott és akinek elmesélem mindenki nevet rajta :D
2011. márc. 25. 22:49
3/15 anonim válasza:
:D:D:d pájesz :Dlol , így még nem hallottam , de amúgy tényleg elég parasztosan hangzik így elsőre, mondom hogy még nem hallottam így :D
de lehet hogy nem parasztos amúgy :D csak mondom h úgy hangzik:D
4/15 A kérdező kommentje:
nekem meg a pajesz hangzott elsőre parasztosan :D de észrevettem hogy a pajesz a normális és a pájeszt használják kevesebb helyen
2011. márc. 25. 23:10
6/15 anonim válasza:
Hát szerintem Nyíregyházán kivül ne nagyon használd akkor a pájesz szót mert nevetség tárgyává válsz nagy eséllyel:D
Amúgy felénk is pajesz.
7/15 anonim válasza:
faluban lakok, de a pajesz itt is pajesz.
8/15 anonim válasza:
Nekem a pajesz hangzik parasztosan amúgy.. :D
szinte minden ismerősön úgy hívja, hogy pájesz :D
egyébként Nyírbátori vagyok .:DD
9/15 anonim válasza:
pájesz XDDDDDDDDDDDd á de jót röhögtem, köszi :D
sosem hallottam még :D az pajesz.
10/15 anonim válasza:
pájesz :DDDDDDDDDDDDDDDDDd
amúgy most néztem és tessék :D
a pájesz :D az nem az ami a pajesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!