Seboreás bőrre milyen kencét használjak?
Figyelt kérdés
Eddi zsíros seboreás volt, de most nagyon száraz lett. A szemem környéke is gyulladt, piros. Mit kenjek rá, hogy ne legyen ennyire száraz? Voltam több bőrgyógyásznál, de egyik hülyébb, mint a másik, kb annyit mondtak, hogy ez van. Magánra nincs most pénzem, de már náluk is ott hagytam még fiatalabb koromba többszázezret. Ez a nagyon kiszáradós bőr kb egy éve van.2009. febr. 24. 16:50
1/2 anonim válasza:
Használj rá vizes alapú krémet, pl. aloe vera, alga, uborka kivonatosat. Minden mosdás után kend be. A szemed környékére használhatsz zsírosabb krémet is.
2/2 anonim válasza:
Dermofil paszta nekem segített, Rossmanban lehet kapni egész olcsón, sokáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!