Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel ápoljam a köldököm, ha...

Mivel ápoljam a köldököm, ha berakatok egy köldökpiercinget?

Figyelt kérdés
Szeretnék köldök piercinget berakatni, csak kíváncsi vagyok, hogy utánna mivel ápljam, hogy ne legyen sebes meg ne ferdőződjön el!!Az is érdekelne, hogy mennyibe kerül az adott kenőcs vagy valami!!:D köszi a válaszokat előre is :D:D
2009. febr. 24. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Bepanthen kenőcs (elnézést, ha rosszul írtam)

Tetoválós, hozzáértő barátom ajánlotta!

2009. febr. 24. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

nekem 3 éve van köldökpiercingem, elég lassan gyógyul szval bizony, hogy lesz szükséged a gyulladáscsökkentőkre. :) nekem 500 ft-ba kerültek ezek a dolgok de semmi extrát nem kaptam. adott a kozmetikus csaj egy gyulladáscsökkentő folyadékot amiből (eleinte elég gyakran) pár cseppet rákell cseppenteni fülpiszkálóra és bekened vele a köldököt és a környékét, vagy csinálhatsz olyat is h beleöntessz egy picit a köldökrészbe és hagyod egy picit pezsegni, én így csináltam és bevált, többen javasolták. plusz alkohol amivel fertőtleníted. de erről úgyis tájékoztatnak ott is ahol berakatod az ékszert! :) egyáltalán nem drágák ezek a cuccok. remélem segítettem!

2009. febr. 24. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
előző vagyok! alkohol alatt pedig nem a vodkát vagy hasonló szeszes italokat értek hanem olyat amit gyógyszertárban tudsz beszerezni. nem azért írom le mert ez nem egyértelmű, de akadt már belőle félreértés ... :D azóta biztosra megyek :D
2009. febr. 24. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Bepanthen a tetoválásra való.Nekem 4 éve van meg a piercingem és Betadinnal kellet ecsetelnem,nekem hamar begyógyult.Itt egy oldal ahol csináltattam a tetoválásaimat és a piercinget,van egy menü pont ahol elmondják,hogyan kell kezelni őket. www.elvistattoo.hu
2009. febr. 25. 06:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :D:D Sokat segítettetek!!
2009. febr. 25. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
mekkora hülyeséget beszél az aki azt mondta h alkohollal kend....dehogyis!az alkohol szárítja a bőrt és el fog vékonyodni a bőr! nekem a piercinges mondta h meg ne próbáljam...betadine,meg tetran kenőcs!
2009. febr. 25. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem ezt mondta a csaj és nekem nem volt semmi gond vele. de ebben az esetben viszont elnézést, hogy téves infót adtam le. akkor az alkoholt hagyd ki :P
2009. febr. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!