Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak én vagyok ilyen ügyetlen...

Csak én vagyok ilyen ügyetlen házi kontár?

Figyelt kérdés

Régen szőke voltam.Amikor terhes lettem vissza festettem (zokogva) az eredeti barna hajszínemre.

Ennek már 3 éve, azóta már az eredetire lenőtt.

Nagyon vágytam megint a szőkére.Mivel fodrászra nincs pénzem, vettem szőkítőt meg szőke festéket.

Hát a szőkítőtől elég foltos lett a hajam, nem sikerült egyenletesen kennem mindenhova.A festék még rajta van, nem tudom milyen lesz a végeredmény, de gyanítom foltos.

Nyugtassatok meg hogy más is járt már így!!Ugye nem csak én vagyok ilyen ügyetlen.

Amúgy van olyan rajtam kívül aki úgy van vele hogy lesz amilyen lesz, mert nincs fodrászra pénze, és megcsinálja magának.

2011. márc. 24. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos van aki még így járt, ismerek párat.

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér. Tudom, hogy nincs másfél havonta 13ezrem hajat festetni (hosszú hajam van :D), úgyhogy jó nekem az eredeti színe teljesen. Persze egy idő után biztos meg tudja csinálni az ember, meg csak tövet festeni, stb, de szőkíteni tuti nem merném, főleg nem az egészet. :S Azért remélem nem lesz nagyon rossz, sok sikert. :D

2011. márc. 24. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Félek, nem szőke leszel, hanem sárga. Le kellett volna előbb szívatni a hajadat szőkítő porral.
2011. márc. 24. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénzed fodrászra akkor ne festegesd otthon ha nem konyítasz hozzá semmit sem. Megkérhettél volna valakit akit kicsit jártasabb az otthoni festésben hogy segítsen. Így ha foltos lesz akkor magadra vess. Egy elbarmolt, elfuserált színű, foltos otthoni festésnél ezerszer szebb és jobb a természetes hajszín, legyen az akármilyen is.
2011. márc. 24. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Szőkítő porral szőkítettem először arra festettem rá a festékkel.

Azért nem féltem neki állni, mert én régen is magamnak festettem, de akkor vörösre meg feketére.Azzal soha nem volt gond mindig szép lett.

Arra nem számoltam hogy a szőkítő az sűrübb mint a festék, nehezebb eloszlatni, meg keveset is vettem. :( Azt hittem elég lesz egy, de kettő kellet volna.

De mind1.

Jelentem nem lett rossz.Tized annyira nem foltos, mint amire számítottam.

2011. márc. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!