Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajszínező kopik ki a...

Melyik hajszínező kopik ki a leghamarabb?

Figyelt kérdés
Be szeretném festeni a szőkésbarna hajamat barna hajszínezővel de valamilyen olyannal ami kijön pár mosás után.És ha a hajamban szőke melírcsíkok vannak akkor nem lesz más színű?
2011. márc. 24. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet használok,mivel mást nem bír a bőröm,allergiás vagyok. Ez tulajdonképpen sampon,amit vizes hajra kell kenni,és 30 perc után kimosni. 4-6 mosásig tart, és tényleg ki is jön,-nagy bánatomra, én tartósan szeretném. Nagykerben 199 ft/csomag, nem is drága.

2011. márc. 24. 16:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) És tényleg kijön?Nem szeretném ha benne maradna...kb. hány napig/hétig szokott neked benne maradni?
2011. márc. 24. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából nekem barna hajam van,és lilással festem, 4-5 hajmosás után már alig látszik valami benne. Utána meg már semmi. 2 naponta mosok hajat, tehát nem sokáig tart. Neked világosabb a hajat,de ha barnára fested,és esetleg később kopik ki,az sem nagy tragédia, mert egyenletesen kopik,nem lenne csúnya.Max utána többször kimosnád, úgy kijönne. Szerintem egy próbát megér.
2011. márc. 24. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:
És valaki nem tud esetleg valami olyan szinezőt ami 1-2 mosástól kijön?
2011. márc. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!