Dove balzsamokról vélemény?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 14:51
1/5 anonim válasza:
Nagyon jók a Dove hajtermékek! :-)
pl.: a korpás hajam csak a Dove-tól szépült meg pedig gyógyszertári készítményeket is használtam.
Száraz töredezett hajamat szép selymessé varázsoltam! :-)
Anyum festett hajra való balzsamot használ és mindig olyan szép fényes és puha a haja!
Szóval én csak ajánlani tudom!:-)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Várok még tapasztalatokat! :)
2011. márc. 23. 15:40
3/5 anonim válasza:
háát nekem a Dove kiszárítja a bőrőmet ,nem igazán szereti a bőrőm ezt a termék családot:S
4/5 vaszily katalin válasza:
SZIA.ÉN A DAVE SZAPPAN RABJA LETEM.EGY HONAPIG KI TART NAPI KÉT FÜRDÉS MELLET.S RITKÁN KELL A TESTÁPOLO IS.BABA BÓRT ADD..:)töbit még nem probáltam.
5/5 anonim válasza:
szia,
nekem száraz a hajam, soha nem volt zsíros, de amikor Dove sampont és balzsamot használtam az lett, és állandóan viszketett tőle a fejbőröm.Nekem nem jött be, én most az új Pantene Aqua Light-ot használom, és imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!