Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor mehetek legközelebb...

Mikor mehetek legközelebb szoliba?

Figyelt kérdés
Vasárnap voltam életemben először, 8 percre mentem... A hasam és környéke eléggé leégett, meg az arcom, a többi viszont bebarnult egy kicsit. Úgy terveztem, hogy holnap megyek, de így, hogy le vagyok égve, nem szeretnék... Meddig várjak? Pénteken szeretnék elmenni, addigra szerintetek elmúlik? És hány percre menjek? Én 5-6 ra gondoltam, az kellemesebb, mint a 8...
2011. márc. 22. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Péntekre nagyon valószínű, hogy el fog múlni, vagyis elméletileg mehetnél szolizni. De biztos, hogy ilyen sűrűn szeretnél menni? Nagyon öregíti a bőrt.

Ha mindenképpen mész, maximum 5 percre menj, nem szabad túlzásokba esni. Lehetőleg használj szolizáshoz való krémet is. Már drogériákban is kapsz pár 100Ft-ért, olyat is, ami 1 szer használatos.

2011. márc. 22. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:
jah.. és jól válogasd meg azt a krémet, mert nem mindegy hogy milyen sz*rt égetsz a bőrödbe.. inkább ne is kenj magadra semmit se..
2011. márc. 23. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!