Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat ajánlotok?

Milyen hajat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már eléggé megelégeltem barna, egyenes, kezelhetetlen félhosszú tincseimet, amelyek vállközépig érnek. Szerintetek milyenre vágassam? Valami igazán vagány kéne, de mégse túl rövid, és könnyen kezelhető. Így kép nélkül... Googlen kerestem de nem találtam semmit ami tetszene.Talán Ti segíthettek.:D

Rólam még annyit, hogy kicsit talán nagyok a füleim, de engem nem igazán zavarnak, szexepilek.:P Arcom pedig ovális..:D

Előre is köszi.:D

2009. febr. 23. 20:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Hja, és most lépcsőzetes a hajam.
2009. febr. 23. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

szerintem britney haja jól állna :D

[link]

2009. febr. 23. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit becsavarva,hogy enyhén hullámos legyen.Mesterfodrász vagyok,és hidd el,hogy uncsi már a pasiknak,h.szinte minden csaj egyféle frizurát hord!!Szőke,agyonvasalt!!!!!Legyél más,hidd el,klassz lesz!!
2009. febr. 23. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Uccsó: Egyetértek. Szőkére pedig soha nem festeném a hajamat. Valami újat szeretnék, ami nem mindennapi és vagány. Lehet, hogy mefogadom a tanácsodat, köszi.:)

2009. febr. 23. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért jöhetnek még a válaszok.=)
2009. febr. 23. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem szőke egyenes minden lány haja. mostanában inkább sötét szinű, és az egyenes.
2009. febr. 24. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

nem derült ki egyértelműen hogy amúgy növeszted a hajad vagy sem? Ettől függetlenül nem nagyon tetszenek a bubi frizurák, mindenféle módban. Azonban vigyázz hogy a fodrász ne nagyon kopaszitson meg,nekem nem tetszenek a nagyon tépett és bonyolult hajak, hát még a beállitásuk sem egyszerű.

Valami egyszerűbb fazon mindig jobb amit könnyen alakithatsz minden irányba. Nekem többféle hajformázóm van, hajvasalóm, sütőm is van és ezekkel tudom változtatni a külsőmet ahogy tetszik. Ohh, van egy kis oldalra vágott frufrum is amit szeretek, mert most divatos.

2009. febr. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!