Fodrászok! Vagy valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Mitől van az, hogy festésnél a hajam annyira magába a szívja a festéket,hogy szinte keménnyé válik kb 15-20perc múlva. Wella fodrász kellékes festékkel,9%os oxival festette a fodrász.valamilyen gyöngyszőke.Mit lehetne tenni?ha mondjuk alaposan bekenném balzsammal,azt szívná fel,és utánna festeném?2011. márc. 22. 10:05
1/4 anonim válasza:
Már amikor rajtad van a festék akkor keményszik meg?
2/4 A kérdező kommentje:
hát persze,írtam,annyira beszívja a hajam,hogy olyan durva tapintású lesz tőle míg lenem mosom
2011. márc. 22. 13:48
3/4 anonim válasza:
az azért van mert szárad a festék a fejeden. teljesen természetes dolog, hogy valami ami folyékony állagú az besűrűsödik vagy netalán teljesen beszárad. hány éves vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
Befolyásolja a korom a száradást?:D Festettem már olyannal ami ugyanolyan állagú maradt míg lenem mostam
2011. márc. 22. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!