Miért vagyok ilyen kiábrándító? Ha egyszer nem vasalom ki a hajam, nem kenem be krémmel a bőröm, nem rakok fel sminket, nem veszek fel nőies ruhát, kész rémálom ahogy kinézek, miért?
Pedig szép lány vagyok,azt mondják..De ha nem csinálom meg magam,rám sem lehet ismerni...nem volt ez régen így.28 éves vagyok,18-20 évesen még nem volt ilyenekre szükségem.Minden úgy állt,ahogy kellett!Most meg egy csonót kell gürcölnöm azon hogy bombanő legyek!Más is van így ezzel? Nagyon el vagyok keseredve,hogy úgy érzem,önmagam árnyéka vagyok.Pl.most,betegen otthon vagyok,sírni tudnék ha tükörbe nézek...
160 cm/53 kg nem iszom,nem dohányzom,mégis öregnek és fásulnak tűnök...Segítsetek!
Szia!
El kell fogadnod magad.Szép vagy,ha azt mondják,és ezt biztos nem a sminknek köszönheted.
Én 31 vagyok,és be kell látnunk,"öregszünk",ha lassan is.De ha mi észrevesszük is magunkon-talán másnak fel sem tűnik.
Néha én is belenézek a tükörbe,és egy öreg nyanyó néz rám!
Viszont vannak olyan napok,hogy tök fiatalnak tűnök,mint egy gyerek,a fejem is,s testalkatra is.
hát ez van.Viszont szerintem ebben a korban a test feszességéhez elmaradhatatlan a mozgás,a sport!
Ha mondom a koromat,általában mindenki csodálkozik,hogy nem tűnök annyinak-na meg a viselkedésem is néha infantilis.De én így szeretem magam.És nem szeretem magam sminkelni,legfeljebb alapozó/mert a bőröm tök zsíros típusú/,spirál,labello és kész,+kényelmes,csinos,csajos öltözék,mert engem pl.idősebbnek mutat a nőies stílus.
Tehát fogadd el mindenképp magad.Nézz a tükörbe és smink nélkül is észreveszed,hogy milyen szép,egyedi a szád,vagy a szemed,meg úgy egyben az egész,ahogy vagy!
Szia!Ne keseredj ám el!:) énis úgy vagyok vele mint te.Néha smink nélkül,az otthoni melegítőmben tükörbenézek s mondom jesszus,ez tényleg én vagyok?(pedig csak 16 vagyok).
Van olyan akinek tényleg nemkell sokat bíbelődni magával, mert dús sötét szempillái vannak,egyenletes,tiszta bőre,dús haja.
De azt el kell ismerni hogy sminkkel az ember sokkal szebb,s igen,a ruha is sokat számít.S ezek,ha jól állnak még önbizalmat is adnak!Persze nem kell állandóan sminkréteg alá bújnunk,vagy szexisebb ruhák alá.Otthon,főleg ha beteg valaki nem kell annyi smink,sem túl szép ruha.Ha viszont bombanő akarsz lenni szerintem nyugodtan sminkelj,öltözködj!Nem hiszem hogy fásult vagy.csak egyszerűen sokkal szebb vagy sminkkel,nőies ruhában:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!