Ér valamennyit ennyi szolizás?
hát, ha most mész először, és nagyon fehér a bőröd, akkor ha 7percre mész le fogsz égni rendesen.:S
Én fehér bőrű vagyok, tavasszal szoktam elmenni.
Először csak 4percre pár alkalommal. De én még a 4perctől is megpirulok picit. Aztán ha lett egy kis színem jöhet a 8perc ezt már jóval több alkalommal. És mikor már jó barnás vagyok, akkor jöhet a 12perc. De csak hetente egyszer, max 2szer.
jajj ugyan már dehogy leszel rákos:)
Ha nem viszed túlzásba semmi baj nem lesz. épp válaszoltam ma egy másik szolis kérdésre is. Azt kérdezte a lány, hogy mennyire káros a szoli. Ezt válaszoltam:
itt nem az a lényeg, hogy mennyi ideig járj, vagy ne, a bőröd védelme a lényeg:)
Jó persze, aki hetente 3szor 4szer is eljár az meg is érdemli....
de én a normálisan szolizókról beszélek, akik hetente egyszer max 2 szer járnak.:P
Szóval nyugodtan járj, csak vegyél jó minőségű szolikrémet, vagy zselét. Nem olcsók, de nagyon nagyon jók, tele vannak vitaminnal, és bőrvédőkkel, nem száradsz ki, tényleg jók:) ha ilyet használsz járhatsz nyugodtan hetente 1-2szer:)
van egy nagyon jó, a nevét nem tudom, fekete tubusban van, és koalamaci van rajta.
és ez is jó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!