2/4 anonim válasza:
Igen, tupírozd fel. De a legtöbb lány nagyon igénytelenül és szarul tupírozza tiszta kóc az egész, pedig nem úgy kell. Én 4 évig tupíroztam a hajam, youtuberól tanultam meg nagyjából, persze időbe tellt. A lényeg, hogy tupír fésűvel (nagyon sűrű fésű) tincsenként tupírozd fel és fujj alá hajlakkot, majd fésüld egybe az egészet és plusz az egészre még hajlakk. Nekem fél óra volt.:D S
pl:
3/4 anonim válasza:
Általában az is segít, ha jól kiszárította a hajad a festék. A tupír amúgyis tönkreteszi, szóval egy idő után magától is ilyen lesz.
4/4 anonim válasza:
(Előző válaszoló vagyok)
Én 4 évig tupíroztam és semmi baja, ráadásul már a hátam végéig ér :) (1 éve és 5 hónapja növesztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!