Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményed a Garnier...

Mi a véleményed a Garnier Naturals termékcsaládról?

Figyelt kérdés

Ugyebár van a mangós,kamillás,kakaós,aloe verás,orchideás,avokádós és karités,hársfás és azt hiszem tojásos vagy milyen.

Én ezek közül az aloe verásat próbáltam,csak a samponját de az isteni volt! Most szeretném az avokádós vagy a hársfásast( lehet nem így kell írni:)) ) ,de várom a többiről is a véleményeteket.:-)

Hajpakolás nincs hozzájuk,csak balzsam?És írjátok le,hogy mit tett a hajatokkal.:D Fényes lett?Sokáig benne maradt az illata a hajatokban?

Köszönöm a válaszokat.:)

2011. márc. 20. 21:20
 1/1 anonim ***** válasza:
én a mangósat meg az aloésat próbáltam.nekem nem igazán vált be egyik sem.száraz volt tőle a hajam...
2011. márc. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!