Lehetséges a hajszínt világosítani valamilyen "természetes" "dologgal"?
Figyelt kérdés
nem vmi sötét a természetes hajszinem.
először lilára festettem, de meguntam h állandóan vörös lesz amikor kikopik. ezért a legsötétebb barnára festettem ami majdnem fekete :D
de most visszatérnék egy barnáslila (világos) színre.
de szerintem nem fogná be valami jól a sötétet, ezért először jólenne kicsit kivilágosítani...
2011. márc. 19. 22:21
2/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, leszívás nagyon károsítja :S
3/7 anonim válasza:
szőkítésre a citrom jó, de a te esetedben inkább bízd a fodrászra, mert a sötétebb haj világosítása nagyon macerás, irdatlanul el lehet rontani... nekem már sikerült egyszer narancssárgává válnom emiatt... :)
4/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok Anna xD
de nemszeretnék fodrászra költeni...
a citrom hogy jó rá? :$
2011. márc. 19. 22:31
7/7 anonim válasza:
a kamilla meg citrom inkább alapból szőke hajra jó, festett vagy sötétebb hajnál esélyes hogy foltokban világosítja..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!