Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetnék sötétszőke?

Hogyan lehetnék sötétszőke?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A következő a problémám:

középbarna hajamat unalmasnak találtam és szerettem volna feldobni kicsit, ezért úgy döntöttem, hogy természetesnek ható vékony melírtincseket tetetek bele, amitől az egész világosabbnak hat. Szedtem le fotót is az internetről, amit elvittem a fodrászhoz. Egy belvárosi szalon fodrászához mentem, akit barátnőm ajánlott, mert ügyesnek tart. Rögtön azzal kezdte, hogy az én hajamba nem lehet melírt rakni, mert X több évvel ezelőtt festve volt és a vége egy picivel világosabb, mint az egész hajam(de szinte nem is látszik, egész természetes kinézetű)Szóval jött ez a mondvacsinált indok, aztán mondta, hogy csinál nekem ehhez hasonlót. Mondtam neki, hogy platinaszőke nem akarok lenni, sem pedig barna hajamban vastag szőke tincsek, vagy csibesárga összhatás... Elkészítette(de este lévén nem láttam csak a tetejét, mert szépen besütötte)A hajam maradt olyan, mint volt, a tövét befestette narancssárgára :( és elől volt benne 3-4 vastag élénksárga tincs. Meg össze-vissza belül foltok. :( Borzalmas volt, bárki látta, ezt mondta. Egyébként rá egy órára, ahogy engem vállalt(holott tudta, hogy melírozás lesz), már újabb vendégeket várt... ezért gondolom, hogy nem akart időzni a melírozással, de akkor elég lett volna azt mondani, hogy nincs ideje vagy nem tudja megcsinálni vagy ilyemi. Na de ezek után sapkát fel és elmentem hajfestéket venni. Az eladó a sötétszőkét ajánlotta, hogy az befogja és mégsem lesz fekete, mintha a barnát kenném rá. Való igaz, befogta, így kb. olyan a hajam, mint festés előtt volt(persze aki jobban megnézi, egyértelműen látszik a festés :() Ez pluszban párezer forintot jelentett és hát a hajamat is megviselte, valamint ezután nem tudom már szépen kivilágosítani. :(

A tanácsotokat szeretném kérni, hogy hogy érhetném el, hogy egy természetes hatású sötétszőke hajam legyen? Milyen festék fogná be?(Természetesen nem most festeném, kb 1 hónap múlva)

Valami ilyesmire gondolok: [link]

Mit gondoltok, pl. ez befogná? Szívesen venném a tanácsaitokat, hogy mit érdemes rákenni. Fodrászhoz jódarabig tuti nem megyek, nem csak egy vagyont hagytam ott, de a hajam is tönkretette.

Köszi annak, aki elolvasta és segít.

2011. márc. 19. 19:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, nekem egy hete csinált a fodrászom narancssárga hajat piros melírokkal, holott csak szőkét akartam..érdekes lett a fejem, de kezdem megszokni. Szerintem kérd ki egy másik fodrász tanácsát. mondjuk én kezdem megszeretni, valószínű maradok ennél az árnyalatnál, csak világosítok rajta...nem az a "tömegszín" :)
2011. márc. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!