Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajleszívás nagyon káros?

A hajleszívás nagyon káros?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h szőke hajat szerettem volna mindig is és most elhatároztam h elmek majd fodrászhoz.De nagyon sötétbarna hajam van és csak úgy lehetek szőke ha leszivatom?Volt már ilyen v,kinek?Tapasztalatok?Vélemények a hajleszívásról?
2009. febr. 23. 06:45
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha jó a fodrász nem lesz gond. Persze nagyon megterheli a hajat, eleinte szárazabb lesz. Ezentúl több balzsamot és pakolókrémet kell majd használnod. Viszont, ha megbánod nem lesz könnyű visszaszerezni az eredeti hajszínedet.
2009. febr. 23. 07:20
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is barnából lett szőke (szivatással) de semmi baj nem lett, azóta már 2x festettem feketére is attól sincs semmi baj a hajamnak. Sőt, festés után még talán selymeseb is lesz! De persze nem biztos hogy a te hajad is reagálna, kérdezd meg a fodrászt hogy ez általába mennyire károsít, azokkat a vegyszerekkel amit ő használ!
2009. febr. 23. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Egy festés után valóban selymesebb a haj és fényesebb, de a szőkítés/szívatás teljesen más az megterheli a hajat. Természetesen ez a saját haj szerkezetétől is nagyban függ. Nekem satírozott szőke hajam van. Az én hajamat extra módon szárítja, de mivel nem vagyok barna tónusú nő ezért marad ez a változat, rengeteg balzsam, hajápoló használatával úgy-ahogy kordában tudom tartani.
2009. febr. 23. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Előző vagyok, tavaly volt egy hóbortom pár hónapig barnára volt festve a hajam, valóban fényesebb és selymesebb volt a hajam, de az arcom tónusához nem volt az igazi, így visszaálltam a régi jól bevált szőke satír verzióra. Az alaphajszínem pedig sötétszőke/világosbarna.
2009. febr. 23. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
nekem platinaszőkéből lett fekete a hajam. És azon gondolkozom, hogy ha megunom a feketét, hogy lehetnék újra szőke ( nagyon rossz hajam van.. fekete hajfestékkel dúsabbnak, kevésbé száraznak tűnik..) de néha azért vágyom a régi szőkére.. kíváncsi vagyok , hogy egyszer visszakapom - e a régi szőke hajszínemet :)
2009. febr. 23. 19:57
 6/7 anonim válasza:
sziasztok! nekem most festett fekete a hajam,és barnát szeretnék.Szerintetek szivassam le vagy várjam meg amíg lenő(csakolyansokidö)????? Majd lécci válaszoljatok
2009. nov. 23. 19:21
 7/7 anonim válasza:
Én két napja szívattam le a hajam...egyelőre nincs semmi baja,bár azóta nem mostam még meg,kíváncsi leszek,minden esetre én már elkezdtem egy Biovanne plus kúrát elotte pár nappal...lehetséges,hogy ez is segített.Ha fodrász csinálja nem lesz baj,de magadnak semmiképpen sem szabad,mert roncsolja a hajat ,ráadásul veszélyes is,mert mar ,mint az állat:S
2010. szept. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!